Bartrack Webwinkel

De professionele webwinkel, voor meer prospects, betere productpresentaties. Natuurlijk kan er standaard met een scanner worden besteld....

Alle voordelen van de B2B webshop van Bartrack
B2B Webshop - Bereik meer prospects

Bereik meer prospects

De B2B webwinkel van Bartrack is 100% geoptimaliseerd door de inzet van Magento en Product Information Management. Wilt u meer? Wij helpen bij de inzet van adwords, social media, nieuwsbrieven en andere online marketingmiddelen.

Meer omzet per klant

Met de Bartrack webwinkel kunnen uw klanten eenvoudiger en sneller bestellen. Met prijzen en kortingen zoals u ze met uw klant heeft afgesproken. Met functies als scan2order, voorraadbeheer, printcatalogus en de ecommerce app. Als u een afwijkend bestelproces heeft dan ontwikkelen wij een gebruiksvriendelijke en betaalbare maatwerkoplossing.

B2B Webshop - Meer omzet per klant
B2B Webshop - Lever betere support

Lever betere support

De persoonlijke omgeving voor uw klanten biedt verschillende mogelijkheden om support op hoog niveau te bieden tegen lage kosten. Met veelgestelde vragen, handleidingen, instructievideo's en andere middelen. Of door de mogelijkheid direct een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie. Allemaal vanachter de pc op het moment dat het uw klant het beste uitkomt.

Efficiënter werken

De bartrack B2B webwinkel is gericht op efficiënter werken. Foutloos bestellen door klanten bespaart u veel tijd en ongemak. Door de integratie met uw bestaande bedrijfsproces wordt het verwerken van bestellingen eenvoudiger en sneller.

B2B Webshop - Efficiënter werken

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via 070-3065420