Lever betere support

De persoonlijke omgeving voor uw klanten biedt verschillende mogelijkheden om support op hoog niveau te bieden tegen lage kosten. 

B2B Webshop - Lever betere support aan uw klanten
B2B Webshop - Persoonlijke supportomgeving

Persoonlijke supportomgeving

De persoonlijke support omgeving voor uw klanten biedt verschillende mogelijkheden om support op hoog niveau te bieden tegen lage kosten. 7 dagen per week, 24 uur per dag toegankelijk voor uw klant via het bestaande account op uw webwinkel. Met de mogelijkheid om veelgestelde vragen, handleidingen, instructievideo's en andere middelen in te zien en te gebruiken. Vragen stellen per mail, afspraken maken voor servicebeurten. 

Koppeling aan CRM of ERP

U heeft uw klantinformatie opgeslagen in uw CRM systeem. De informatie die in deze systemen is opgenomen biedt kansen om uw support omgeving op een hoger niveau te brengen. Wat dacht u van een klant die inlogt en alle producten die support nodig hebben direct te zien krijgt? Met de mogelijkheid om documentatie in te zien, serviceafspraken te maken en veel gestelde vragen te bekijken om snel eenvoudige problemen op te lossen?

Lees verder >

B2B Webshop - Koppeling aan CRM of ERP
B2B Webshop - Support op maat

Support op maat

Omdat elke organisatie uniek is in haar relatie tot haar klanten overleggen wij graag over de mogelijkheden om uw support te verbeteren tegen lagere kosten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via 070-3065420