Referenties

Klanten waar we verschillende e-commerce oplossingen voor hebben ontwikkeld. Van complete platformen, Magento webwinkels tot en met koppelingen met erp-systemen. Hier vindt u een overzicht van onze referenties.

B2b Webshop - Referenties
Compleet e-commerce platform voor Dentalair

Compleet e-commerce
platform voor Dentalair

Een compleet e-commerce platform voor tandheelkundige groothandel Dentalair. Bestaand uit een Magento webshop met groothandel functies, CMS module en een app waarmee bestellingen kunnen worden geplaatst. 

Ga naar: www.dentalair.nl

 

 

Internationale uitrol webwinkels
voor Dentsply

Lomberg is een orthodontisch depot met webwinkels voor drie landen (Nederland, Noorwegen, Denemarken), gekoppeld aan één administratief systeem. Met Magento webshop, CMS module en app.

Ga naar: www.lomberg.nl

Internationale uitrol webwinkels voor Dentsply
Scan2order voor Dental Union


 

Scan2order voor Dental Union

Dental Union is al jaren een tevreden gebruiker van scan2order van Bartrack. Routinebestellingen worden via de scanner en de Bartrack-omgeving doorgezet naar de webwinkel van Dental Union en daar verwerkt.


 

Webwinkels met CMS voor
Mailmix en Arthodent

Twee webwinkels in de huisstijl van de bedrijven. Gebaseerd op Magento, met pimcore CMS module voor acties en aanbiedingen. Gekoppeld aan een maatwerk ERP systeem.

Ga naar: www.mailmix.nl en www.arthodent.nl

Webwinkel met CMS voor Mailmix en Arthodent
Voorraadbeheer voor Biesheuvel Techniek

Voorraadbeheer voor
Biesheuvel Techniek

Een maatwerk-oplossing waarmee klanten van Biesheuvel hun voorraad kunnen beheren. Per klant worden producten geselecteerd die op locatie in de voorraad worden opgenomen. Van deze producten kunnen barcode stickers worden geprint, waarna deze vervolgens door medewerkers kunnen worden besteld met de scanner.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op via 070-3065420